Inside Great Britain

British Beer:
Most pubs belong to a brewery (a company which makes beer) but sell many different kinds of beer, some on tap (from a big container under the bar) and some in bottles. The most popular kind of British beer is bitter, which is dark and served at room temperature (not hot, not cold). British beer is brewed from malt and hops.

More popular today though is Lager, which is lighter in colour and served cold. Guinness, a very dark, creamy kind of beer called a stout, is made in Ireland and is popular all over Britain.

In the West of England, cider made from apples, is very popular. Like wine, it is described as sweet or dry, but is drunk in beer glasses and can be stronger than beer.

Beers are served in "pints"¹ for a large glass and "halves"² for a smaller one.

Other Beers served:
Most pubs offer a complete range of beers, local and imported, with German, Belgian and French beers being in demand.

Pubs sell soft drinks as well as alcohol:
Although most people think pubs are places where people drink alcohol, pubs in fact sell soft drinks (non alcoholic) drinks too.

Pub Food:
Nearly all pubs sell pub lunches. One of these is the Ploughman's Lunch which is a great wedge of Cheddar cheese, some bread, some pickle, and an onion. Other typical pub foods are scampi ³ (kind and chips (fried potatoes), pie and chips, and chicken and chips.

Pub Names

Pubs have traditional names which date back over 600 years. Some typical names are The Chequers, The White Swan, The Crown, The King's Arms, The Red Lion and The White Horse. People often refer to the pub by its name when giving directions: turn left at the Rose and Crown. There is usually a sign outside the pub showing the pub's name with a picture.


Vocabulary:

¹ pint = a unit for measuring liquids, one-eighth of a gallon (in Britain, 0.57 litre; in the United States, 0.47 litre) a pint of milk/beer. Quartilho.

² half = half a pint, especially of beer (metade)

³ Scampi = a culinary term that is alternately used for a species of lobster or a method of preparing seafood.

 

[Tradução do texto acima:]

Cerveja britânica:
A maioria dos pubs pertencem a uma brewery (companhias que fabricam cerveja), mas vendem diferentes tipos de cerveja, algumas em barris e outras em garrafas. O tipo de cerveja britânica mais popular é a bitter, que é escura e servida em temperatura ambiente (nem quente, nem gelada). A cerveja britânica é produzida com malte e lúpulo.

Mais popular atualmente, no entanto, é a Lager, que é mais clara e servida gelada. A Guinness, um tipo de cerveja bem escura e cremosa, chamada de stout, é produzida na Irlanda e popular em toda a Grã-Bretanha.

No oeste da Inglaterra, a sidra de maçã é muito popular. Como o vinho, pode ser classificada como doce ou seca, mas é bebida em copos de cerveja e pode ser mais forte que a cerveja.

As cervejas são servidas em pints¹, quando em copo grande, ou em halves² quando em copo pequeno.

Outras cervejas servidas:
Grande parte dos pubs oferece uma completa variedade de cervejas, locais ou importadas, com uma demanda por cervejas alemãs, belgas e francesas.

Os pubs vendem tanto bebidas alcoólicas como bebidas não-alcóolicas:
Embora a maioria das pessoas pense que os pubs são lugares para se beber bebidas alcoólicas, os pubs também vendem bebidas não-alcoólicas.

Comidas tradicionalmente servidas em pubs:
Quase todos os pubs servem almoços. Um dos mais tradicionais é o Ploughman's Lunch, que consiste em uma fatia grande de queijo cheddar, pão, picles e uma cebola. Outros almoços tradicionais de pubs são scampi³ com chips (batatas fritas em fatias), torta com chips, e frango com chips.

Vocabulário:

¹ pint = unidade para medir líquidos, um oitavo de um galão [medida de capacidade nos países anglo-saxônios para líquidos e cereais, equivalente a 4,51 litros na Grã-Bretanha (galão imperial) e a 3,78 litros nos Estados Unidos (galão seco)].

² half = 1 half equivale à metade de 1 pint (0,5 pint). É utilizado especialmente para cervejas.

³ Scampi = termo culinário que designa espécies de lagostas ou um método de preparo de frutos do mar.